FAQalex

1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra de betaling voor uw bestelling is ontvangen wordt uw opdracht door ons distributiecentrum verwerkt. Tijdens deze verwerking houden wij u van elke stap op de hoogte. Zo ontvangt u via e-mail bevestiging van uw bestelling en van de verzending. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. U kunt uw bestelling volgen met uw persoonlijke track & trace code.


2. Zijn de kruiden geschikt voor maaltijd preps?

Absoluut! Maaltijd preps hebben de neiging om saai en smaakloos te worden.. Met Mister Flavor is dit verleden tijd! Tot voor kort aten atleten droog en saai voor optimaal gebruik van voedingstoffen en calorieën. Nu kunnen ze simpelweg koken met de Mister Flavor kruiden of deze over het eten strooien..


3. Waarom betaal ik bezorgkosten?

Ondanks dat het misschien niet zo lijkt op het eerste gezicht, is ons concept het meest voordelig voor u. Wij zijn eerlijk tegenover onze klanten en gaan ervan uit dat mensen begrijpen dat niets “gratis” is en de bezorgkosten berekend moeten worden om MyParcell te betalen. Webwinkels die zeggen “gratis verzendkosten” verwerken deze kosten in de productprijs.


4. Kan ik veilig betalen?

Met iDEAL / PayPal / Mr. Cash en Sofort Banking kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL / PayPal / Mr. Cash en Sofort Banking wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en zodra u naar onze website terugkeert worden wij door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.


5. Kan ik mijn product retourneren?

U kunt u product ongeopend binnen 14-dagen retourneren. Is het zegel verbroken dan kunt u het product niet meer retourneren. Voor meer informatie bezoekt u de pagina met ons retourbeleid.


6. Hoelang is mijn product houdbaar?

Alle producten van Mister Flavor zijn 12-maanden houdbaar na aankoop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


7. Hoeveel Mister Flavor moet ik gebruiken?

Wij raden voor elke complete maaltijd 1 theelepel aan, voor maximaal smaak en aroma behoudt raden wij aan de kruiden na het bereiden over de maaltijd(en) te strooien.

 


8. Is het mogelijk om reseller te worden?

Jazeker! Wil jij graag Mister Flavor in het assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.