Retour Beleidalex

14-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

De producten die wij verkopen vallen onder de 14 dagen geld terug regeling. U zult het ongebruikte product moeten terugsturen in de originele en onbeschadigde verpakking met een on-verbroken zegel, in een te verkopen conditie, met uw factuur en dan zullen wij u het geld terugstorten.

Checklist voor het retourneren van een product dat valt binnen de 14-dagen-geld-terug-garantie:

✓ Het te retourneren product is geregistreerd door een bericht te sturen naar info@misterflavor.eu Geef ons uw bestelnummer, contactinformatie en geef duidelijk de reden aan waarom u het product wilt retourneren. Stuur in geen enkel geval een product terug zonder dit eerst te registreren! Het kan worden geweigerd bij de levering, wat vervolgens niet terug te betalen leveringskosten kan veroorzaken.

✓ Het product is ongebruikt, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.

Restitutie zal alleen worden gegeven voor juist geretourneerde artikelen. Als uw geretourneerde product niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, zal misterflavor.eu niet in staat zijn om een restitutie te geven, en het pakket zal naar u teruggestuurd worden.

Restitutie zal alleen worden gegeven voor juist geretourneerde artikelen. Als uw geretourneerde product niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, zal Mister Flavor niet in staat zijn om een restitutie te geven, en het pakket zal naar u teruggestuurd worden.

Terugbetalingen duren 10-20 werkdagen vanaf de datum waar op wij het product hebben ontvangen en onderzocht hebben. De restitutie wordt gecrediteerd naar een bankrekening.


flavor king voorwaarden